09 November 2012

Menghitung Hari

Assalamuaaikum... bertemu kite kembali.....

ermmmm... pejam celik pejam celik da 37 minggu da aku pregnant... huhuhu.... ni menghitung hari untuk deliver,,,,, PERASAAN????? takut, berdebar, seronok, macam2 la bermain kat fikiran ini... skrg ni byk dok berehat jerk kat umah,...=)

Pengalaman mengandung/.... mencabar...sgt mencabar... byk dugaannya.... dengan ade kencing manis lagi.... nak makan itu ini, yg best bile pakai baju pregnant... =)=)=) excited bile nak beli barang baby......


erm... tup2 x smpi sebulan lg da nak kne pikul 1 lg tanggungjawab sebagai seorang ibu...mudah2an.. aku dpt memikulnya sebaik mungkin.... umur 27tahun... anak seorang.... alhamdulillah... Tuhan memudahkan perjalannan hidupku......aku merasakan hidupku akan lebih lengkap dengan kehadiran cahaya mata tidak lama lagi... amin......

u olsss semua doakan lah aku untuk selamat melahirkan cahayamata ini... katenye gegurl!!! amin.... terima kasih ye.... wslmmmmm......

No comments:

Post a Comment