05 August 2015

Assalamualaikum.....

waaaaaaaa...... da 2 tahun da blog tersimpan dalam almari baru ari ni tergerak hati nak bukak!!!!
post yang last aku post anak 1st berumur 10 bulan. but now, anak 2nd da berumur 10 bulan jugak!!!!!! see.............

xpe pasni aku nak hidupkan kn balik blog aku ni!!!! daaaaaaa

21 September 2013

I'm 10 of month in da world

Huhu.... As-salam.. Ari ini genap my daughter 10 bulan.. Alhamdulillah.. Da lama sgt x update blog ni.. Tup2 da 10 bulan da ameera fathiah... Skrg ni da pndi duduk n merangkak da... Da panjat2 nk berdiri da... Wah cepat perkembangan anak ibu ini... K la tu je nk post la... Ok daaaaa

31 January 2013

Dua bulan sudah

tick tock tick tok... its da end of Jan.. kejap je masa berlalu.. tgl 18 hari tuk ulakam kerja....
huhu...
erm.. now my baby da pandai tgk tv, main sorg2... dan yang paling best skali suka ajak berbual2 dgn dia.. wahhhh.. entah apa yg dicakapkan tp terasa seronok dgn perkembangan fathiah, yg x best kol 3 pg pon dia ajak bual.... huahahaahaha... layankan je ank sorg ni.....

n ni gambar terkini ameera fathiah dgn usia 2 bulan 10 hari!!!!!!

25 January 2013

my baby

i'm mummy right now... yeah...ini lah pic anak ibu.. da masuk dua bulan la ameera fathiah ye... ari tu pergi enjet dua bulan alhamdulillah x demam... dan yg paling teruja bila timbang naik 1.6kg so skrg beratnye da 5.6kg.. wah.. makin semangat anak ibu ni... mane x nyer fathiah xnk minum susu formula... nk susu ibu jerk... huuhu...ape pon... ibu sayang anak ibu ni.. ameera fathiah!

09 November 2012

Menghitung Hari

Assalamuaaikum... bertemu kite kembali.....

ermmmm... pejam celik pejam celik da 37 minggu da aku pregnant... huhuhu.... ni menghitung hari untuk deliver,,,,, PERASAAN????? takut, berdebar, seronok, macam2 la bermain kat fikiran ini... skrg ni byk dok berehat jerk kat umah,...=)

Pengalaman mengandung/.... mencabar...sgt mencabar... byk dugaannya.... dengan ade kencing manis lagi.... nak makan itu ini, yg best bile pakai baju pregnant... =)=)=) excited bile nak beli barang baby......


erm... tup2 x smpi sebulan lg da nak kne pikul 1 lg tanggungjawab sebagai seorang ibu...mudah2an.. aku dpt memikulnya sebaik mungkin.... umur 27tahun... anak seorang.... alhamdulillah... Tuhan memudahkan perjalannan hidupku......aku merasakan hidupku akan lebih lengkap dengan kehadiran cahaya mata tidak lama lagi... amin......

u olsss semua doakan lah aku untuk selamat melahirkan cahayamata ini... katenye gegurl!!! amin.... terima kasih ye.... wslmmmmm......