12 September 2012

Kereta Idaman


salam.......
jeng..jeng jeng.....
kali ini aku post kereta idaman aku... da lame gile kot aku minat kete ni cme masih belum kesampaian jugak...
ape pon suatu hari nnt akan aku dapatkan jugak...
tgh usaha la nie....
erm.... ntah kenapa minat sgt kt JAZZ ni... sbb dia kecik mcm aku...hahaha.. sesuweiiiiii la sgt kot... sporty pon jugak... bile test drive, mmg power giler... nmpk gaya mmg boleh speed kete ni...
satu lg jimat!... Jimat sgt ke?? ntah la..... 





Harap2 impian aku akan jd kenyataan satu hari nnt....
amin.....






07 September 2012

Salam Ukhwah

assalamualaikum.........

Rasanya da lame x menulis blog ini.... lame sgt2... da mcm2 da berlaku dan telah mengalami perubahan dalam diri.. tetapi tidak berkesempatan untuk diluahkan di sini.. kini aku sudah bergelar isteri dan telah mengandung pon... hampir 7 bulan kini.....setakat ini, aku da alami sedikit sebanyak pengalaman melayari alam rumah tangga... da rs mcmane beraya bersama suami tercinta... sweet jeeeeee.............

erm.... rs lps nie nak teruskn blk menggunakan blog ini sepenuhnyer dgn cerita2 yg menarik??kurg menarik??? or sebagainya..... just luahan hati saje...

ok lah.. setakat ini dl... lain masa ketemu lg...wasalam