13 January 2011

~~Dinner Together~~

Agak2 KoRang La Kan.. Kalo Tgk je Bende Kat Atas tu... Rase ApE Ek?? hahaha...
Lapaqqqqqqqqqq giLeR La.... sgt2 berselera aku bile tgk.... da x hingat da pasal diet2 nie.. ketepi kan dulu...hahaha...semalam g kuar makan samE dyh n kak Taty... nak jd kan cite.. mula2 dyh ajak la g makan kat satu kedai baik punye.. mmg lawa n unik la... siap duduk kat atas kapet dlm pondok lagi.. tp mcm ragu lak kn bile yg datang tu seme mcm orang asing.... ataupon... kitaorg yg kelihatan seperti orang asing.... bile di kasi list order.. hampeh x paham menu dia.. kahkah.. jakun giler lah.. last2 kiteorg amik keputusan tuk kuar je la dr kedai tu.. hahaha... malu x malu la... layannnnnn....erm... pusing2 last2 jumpa Mama chopS paMa Grill...
so makan je lah kat situ.. xyah nak pening2 kepala nak order... da tentu western food la jd pilihan... huhu... selamat dijamu selera .........................

.

Ehem2x

SeLaMaT MaLaM..(^V^)...EheM2x....
xde apa nak diCeritakan tuk MalaM niE...

""Be MoRe ThiNkinG ThaN TalKiNg""
hahahahaaaaahaaaaa

SO...JuSt Nak Suh TGk Je...Xyah Nak BacE2X....=)



12 January 2011

~~senyum~~

Senyum senyum senyum
Senyum senyum
Kacak luar Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit

Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
tak perlu kata apa-apa



11 January 2011

~~Sepetang Teh Tarik~~

ehem2....
tarikh yang agak unik tahun ini 11.1.11....kebetulan cuti pulak kat Johor ni kan,,, cuaca pon cam baik jerk...aku dgn dia amik keputusan tuk kuar petang(bkn senang kitaorg nak kuar bersama..haha...)masing2 busy dgn keje masing2...ke aku yang slalu busy...huhu...dan kebetulan aku nak balik jb..so xde masalah tuk kuar sekejap...
ermmm...lepak kat kedai mamak kt bndr sambil menikmati teh.. teh tarik satu!!. teh ais satu!!!.. hahaha...sambil tu masing2 surf internet...huhu....xlupe tuk order makan... cam sedap jerk kan roti tisu...waaaaa lame giler x makan...so.. order la.... u punye makan i tolong orderkan gak le...haha... nak gak rasa makan capati...yurm2...abes la diet akuuuu...haha....melantak je la kejenye....tp xpe la...Seronok ape....sedap betul teh itu....sgt2 menikmati teh dipetang hari bersama yang tersayang.hihi..ye tak???!!!!!.=)
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....


10 January 2011

Tahun Baru da Bermula..
Tahun 2011
wah... x sangka la pulak....
tp terlambat pulak aku nak wish kat blog nie..
almaklumlah.. tersangat la busy dgn keje...
kk

pastu bile da kerja malas sgt amat nak surf internet..
apatah lagi nak layan fb, blog,yahoo, dll lah..
ntah ape2 je lah nie...


Tapi..nak dijadikan cite...erm... cme nak tahu la eerk.. ape je yang dah tercapai tuk tahun lepas
1. nak turun kan berat badan (langsung x menjadi...warghhh)
2. nak kumpul harta (ermmmm...boleh la..tp ape je harta yg aku ade..hahahaha)
3. tp aku da jumpa...jumpa seseorang yg nak aku jdkan teman hidup sepanjang hayat aku..cewahhh..mmg bermakna sgt... genap umur aku 25 tahun... dia muncul dalam hidup aku...
4. dpt naik gaji..(kalo keje gomen nie pepaham je lah..huhu)
5. Kerja..erm.. makin lame aku rs seronok dgn kerja aku skrg.. rakan sekerja terasa mcm family..team work sgt2...baik dari bos sampai rakan sejawatan... hepi sgt kerja...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Untuk Azam Tahun 2011 pulak ape dia ek...
1. nak jadi lebih matang, lebih bersifat terbuka...
2. nak kuruskan badan..hahaha
3. nak kumpul lebih lagi harta...dunia dan akhirat...
4. nak beli DSLR...huhu
5. nak tunaikan setiap permintaan ayah..
6. nak berjimat(lorh..abes yg atas tu (^V^)...
kahkahakah.........dan...

nak setia pd si dia n menjaga hubungan kami =)