16 March 2011

nukilan

salam ....

kali ini aku just nak post pic yg aku try2 la edit
hasilnya biase2 jerk...
cme ak nak dedicate pic nie untuk org yang sgt2 ak syg...
cewahhhh...hahahaha
ari tu dia da bg ak present pic ala2 scrap book...
so ni ak nak balas la...
cme x seberapa la....hihihi
selamat mencuci mata.....





08 March 2011

scrap bug sweet memories

hai.....salam
erm.. yesterday my hubby and me go to his member shop at sutera mall ...
"SCRAP BUG"
the shop dedicated to making original scrapbooks,
embellishments, invitations, and so much more.
they have a team of four creative,
caring people who believe
that your memories are precious
and they strive to create the perfect elements
to keep your memories fresh and alive



ni lah hasil dari ke"kreatif"an yang aku wat
selama hampir 3 jam mentelaah
nasib baik ade yang tukang ajar...tq teacher..
nak ikutkan 90% dia yang wat.. hahaha
aku tlg tgk je la....
but da way... aku enjoy n hepi sgt2X
ak suggestkan kpda sesiapa yang berminat
cuba2 la dtg ke kedai nie...
boleh jdkan salah satu hobi
n buat yang tersayang
terima kasih dgn pemberian ini...
so sweet n romantic memories...