09 November 2012

Menghitung Hari

Assalamuaaikum... bertemu kite kembali.....

ermmmm... pejam celik pejam celik da 37 minggu da aku pregnant... huhuhu.... ni menghitung hari untuk deliver,,,,, PERASAAN????? takut, berdebar, seronok, macam2 la bermain kat fikiran ini... skrg ni byk dok berehat jerk kat umah,...=)

Pengalaman mengandung/.... mencabar...sgt mencabar... byk dugaannya.... dengan ade kencing manis lagi.... nak makan itu ini, yg best bile pakai baju pregnant... =)=)=) excited bile nak beli barang baby......


erm... tup2 x smpi sebulan lg da nak kne pikul 1 lg tanggungjawab sebagai seorang ibu...mudah2an.. aku dpt memikulnya sebaik mungkin.... umur 27tahun... anak seorang.... alhamdulillah... Tuhan memudahkan perjalannan hidupku......aku merasakan hidupku akan lebih lengkap dengan kehadiran cahaya mata tidak lama lagi... amin......

u olsss semua doakan lah aku untuk selamat melahirkan cahayamata ini... katenye gegurl!!! amin.... terima kasih ye.... wslmmmmm......

12 September 2012

Kereta Idaman


salam.......
jeng..jeng jeng.....
kali ini aku post kereta idaman aku... da lame gile kot aku minat kete ni cme masih belum kesampaian jugak...
ape pon suatu hari nnt akan aku dapatkan jugak...
tgh usaha la nie....
erm.... ntah kenapa minat sgt kt JAZZ ni... sbb dia kecik mcm aku...hahaha.. sesuweiiiiii la sgt kot... sporty pon jugak... bile test drive, mmg power giler... nmpk gaya mmg boleh speed kete ni...
satu lg jimat!... Jimat sgt ke?? ntah la..... 





Harap2 impian aku akan jd kenyataan satu hari nnt....
amin.....






07 September 2012

Salam Ukhwah

assalamualaikum.........

Rasanya da lame x menulis blog ini.... lame sgt2... da mcm2 da berlaku dan telah mengalami perubahan dalam diri.. tetapi tidak berkesempatan untuk diluahkan di sini.. kini aku sudah bergelar isteri dan telah mengandung pon... hampir 7 bulan kini.....setakat ini, aku da alami sedikit sebanyak pengalaman melayari alam rumah tangga... da rs mcmane beraya bersama suami tercinta... sweet jeeeeee.............

erm.... rs lps nie nak teruskn blk menggunakan blog ini sepenuhnyer dgn cerita2 yg menarik??kurg menarik??? or sebagainya..... just luahan hati saje...

ok lah.. setakat ini dl... lain masa ketemu lg...wasalam

17 April 2012

Updated my self

Assalamualaikum.......

Adoi.. Lame giler da x update my blog nie... Sgt lame.... Huhu.... Dan dah mcm2 da yg berlaku termasuk lah aku kini sudah menjadi isteri orang... Omg... :).... Adik aku pon da pon mndpt cahaya mata yg pertama... Wahhh congrate... Nie aku sj je bukak sementara menunggu sis dtg nak g program ni... Xpe nnt ade ms aku update selebar sepanjang nyer.... Haha..... Daaaaaaaaa.......

04 January 2012

A Thousand Years



i dedicate this song for someone special in my life....
i want to he know that really love him
he is special for me .....=)

i love you... hubby